Wilt uw zoon/dochter graag in de scouts? Of twijfelt hij/zij nog?
Ieder kind mag steeds tweemaal proberen, nadien dient uw zoon/dochter te beslissen of hij al dan niet lid wil worden van de onze scouts.
Bij het tabblad ‘agenda/ratel’ vind je steeds terug waar en wanneer er vergadering plaatsvindt.

Hoe schrijf ik mijn kind in?
De eerste en tweede zondag van oktober vinden onze inschrijvingsdagen plaats. Dit steeds na de vergadering om 17uur.

Kan u er niet bij zijn op één van deze dagen? Niet getreurd. Je kan ook steeds later inschrijven. Dit doe je door een mail te sturen naar: ine_cloet@hotmail.com met vermelding: voornaam achternaam kind, geslacht, e-mailadres, geboortedatum, gsm-nummer en telefoonnummer en adres.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?
Het lidgeld bedraagt 35 euro per kind.
Vanaf 3 kinderen ingeschreven in de scouts bedraagt het 30 euro per kind.
Het lidgeld is voor de verzekering die vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen gevraagd wordt.

Er is ook een mogelijkheid voor verminderd lidgeld. We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van scouting. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaalt dan 10 euro lidgeld. Je mag hieromtrent steeds iemand van de leiding aanspreken of een mailtje sturen naar: ine_cloet@hotmail.com . We verzekeren jullie dat dit alles in het volste vertrouwen zal gebeuren.