Welkom op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen - Sint-Johannes te Sint-Gillis-Waas
Scoutslokaal
later inschrijven
door Thijs Van Buynder op Zaterdag 17 september 2015 17:14:06
Wie nog wil inschrijven in onze scouts kan hiervoor een mail sturen naar groepsleiding@scoutssintjohannes.be.

Vermeld in je mail naam, geboortedatum, geslachte, gsm-nummer, e-mail, woonplaats, straat en telefoonnummer van je kind.

De inschrijving is pas definitief als wij een mailtje gestuurd hebben en het lidgeld is betaald.

Het lidgeld is 35 euro (30 euro voor grote gezinnen vanaf 3 leden)

Naam in kleding
door Thijs Van Buynder op Zaterdag 24 september 2015 20:09:07
Beste ouders

Omdat we meer en meer kleren terug vinden van leden na de vergadering die niet gekenmerkt zijn, is het moeilijk deze terug te bezorgen aan de juiste persoon.
Daarom vragen we om toch al je kledij van de scouts te kenmerken met een naam zodat we deze dan makkelijk kunnen terug bezorgen.

Stevige linker

Het leidingsteam

Individuele steekkaart
door Thijs Van Buynder op Vrijdag 16 mei 2017 13:24:36
Dag iedereen!

Onder volgende link vinden jullie de individuele steekkaart terug:

Deze steekkaart dient u ingevuld af te geven aan de leiding voor u zoon/dochter vertrekt op kamp!

Groetjes

Het leidingsteam

Deze site werd al 132920 keer bezocht.