Welkom op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen - Sint-Johannes te Sint-Gillis-Waas
Scoutslokaal
marsepein bestellen
door Thijs Van Buynder op Dinsdag 8 oktober 2016 21:04:07
Beste

Dit jaar is het op 12 november terug onze marsepein verkoop!

Onze marsepein kan je verkrijgen in 2 formaten:
- een pakje van 250g --> 4 euro
- een pakje van 500g --> 7 euro

Moest je niet thuis zijn of wil je toch al zeker zijn van je bestelling kan je hier een bestel formulier invullen!

Bestelformulier:

Je kan ook altijd zelf marsepein komen afhalen aan ons lokaal op 12 november van 10 tot 17u.

Tot dan en alvast bedankt om ons te steunen!

Groetjes
het leidingsteam

later inschrijven
door Thijs Van Buynder op Zaterdag 17 september 2015 17:14:06
Wie nog wil inschrijven in onze scouts kan hiervoor een mail sturen naar groepsleiding@scoutssintjohannes.be.

Vermeld in je mail naam, geboortedatum, geslachte, gsm-nummer, e-mail, woonplaats, straat en telefoonnummer van je kind.

De inschrijving is pas definitief als wij een mailtje gestuurd hebben en het lidgeld is betaald.

Het lidgeld is 35 euro (30 euro voor grote gezinnen vanaf 3 leden)

Naam in kleding
door Thijs Van Buynder op Zaterdag 24 september 2015 20:09:07
Beste ouders

Omdat we meer en meer kleren terug vinden van leden na de vergadering die niet gekenmerkt zijn, is het moeilijk deze terug te bezorgen aan de juiste persoon.
Daarom vragen we om toch al je kledij van de scouts te kenmerken met een naam zodat we deze dan makkelijk kunnen terug bezorgen.

Stevige linker

Het leidingsteam

KLEREN HOPPER
door Thijs Van Buynder op Zaterdag 29 september 2016 15:02:20
De kleren van hopper zijn toegekomen!

U kan deze afhalen na elke vergadering aan het lokaal. (Best Thijs hier voor zoeken)
Zondag 30/10 zal er een leider om 16:30 al aan het lokaal staan om de kledij te verdelen.

De mensen die nog moeten betalen, gelieve het geld mee te nemen.

Groeten
Het leidingsteam

ouderpatrouille
door Fien Verbiest op Woensdag 14 april 2014 19:38:31
Beste ouders en grootouders,

Al gedurende meerdere jaren wordt onze enthousiaste leidingsploeg ondersteund door een groep vrijwillige ouders en sympathisanten (de vzw genaamd) die een aantal taken op zich nemen om scouting in Sint-Gillis-Waas mogelijk te maken. Een belangrijke taak is het beheer van het lokaal en de lokalenverhuur. Het is dankzij hen dat we door de jaren heen konden verhuizen en verbouwen.

Omdat het lokaal wekelijks door meer dan 150 jongeren van de eigen groep wordt gebruikt, is onderhoud een blijvende zorg. De leidingsploeg kan dit onmogelijk alleen op zich nemen. Ook de verhuur van het lokaal aan andere groepen zorgt voor een bijkomende druk bij de leidingsploeg inzake properheid, onderhoud en veiligheid. Door de prachtige locatie is ons lokaal erg gegeerd bij andere jeugdverenigingen voor weekends en kampen. Met de inkomsten hiervan kunnen we het lokaal meer dan leefbaar houden en kan de eigen groep verder investeren in tenten en kampmateriaal.

Ons lokaal is dus een belangrijke troef. Daarom wil ik namens de vzw starten met een nieuw initiatief.

DE OUDERPATROUILLE

Met deze patrouille willen we steun bieden aan de leidingsploeg bij een aantal initiatieven zoals de jaarlijkse bbq, de inschrijvingsmomenten, de uniformverkoop, maar ook bij de kuisweekends van het lokaal, …

Ten tweede willen we een vast team samenstellen van ouders of eerder grootouders (met tijd en twee rechterhanden) die tijdens de week samenkomen (eventueel met beurtrol) om enkele klusjes op te knappen in het lokaal.

De leidingsploeg steunt dit project ten volle. Het is voor hen ook een stimulans om zich te blijven inzetten voor onze scoutsgroep en jullie kinderen.

Heb je interesse om mee in de ouderpatrouille te komen of om mee deel uit te maken van een vast onderhoudsteam, stuur dan een mailtje naar maarten.geeraerts1@telenet.be of spreek me persoonlijk aan op één of ander scoutsmoment.

Namens de vzw,

Maarten Geeraerts

oud-groepsleider en ouder van een kapoen

facebookpagina
door Fien Verbiest op Donderdag 25 augustus 2014 18:20:02
Onze scouts heeft ook een facebookpagina, zeker een bezoekje waard! https://www.facebook.com/groups/405138899584851/

Geen nood voor wie geen facebook heeft, alle belangrijke info komt ook steeds op deze site!

Deze site werd al 117551 keer bezocht.